opinion. Your opinion erroneous. Excuse, removed..

Category: DEFAULT

Miki Jevremović / Voja Brajović - Biću Dobar, Neću Nikad Više ... / Tatina Pesma (Vinyl)

Visho


1976

Miki Jevremović / Voja Brajović - Biću Dobar, Neću Nikad Više ... / Tatina Pesma (Vinyl)

 · Voja Brajović u osmoj deceniji voli 23 godine mlađu: Evo po čemu je glumica jedinstvena! (FOTO) kazao je Voja za "Gloriju" jednom prilikom, pa nastavio: Moguće je da ćete imati brojna iznenađenja na ovom polju. Od partnera više ne znate šta da očekujete i Estimated Reading Time: 50 secs.

 · Miodrag Miki Jevremović je rođen marta u Beogradu. U Požarevcu je završio osnovnu školu, a u Valjevo se preselio sa godina, gde je i odrastao. Studirao je mašinstvo ali kad god je trebao da polaže jedan od najtežih ispita uvek se okretao muzici, tako da nikad taj ispit nije ni položio. Karijeru je započeo sa pesmama Mama.

 · Legendarni glumac Voja Brajović je već 18 godina u srećnom braku sa koleginicom Milicom Mihajlović, koja je 23 godine mlađa od njega i sa kojom ima sina Relju. Međutim, malo kome je poznat podatak da glumac iza sebe već ima jedan brak. - h.

 · VOJA BRAJOVIĆ U OSMOJ DECENIJI VOLI 23 GODINE MLAĐU "Smatrao bih je idealnom, da nije OVOGA " Glumac Voja Brajović (71) već dugo je u braku sa glumicom Milicom Mihailović, koja je od njega mlađa čak 23 godine. - Ne znam .

 · Ćerka Vojislava Voje Brajovića, Iskra Brajović, podelila je na društvenoj mreži snimak čuvenog glumca na kome on recituje stihove jednog od najvećih jugoslovenskih pesnika Augustina Tina Ujevića. Milion pregleda u jednom danu: Pogledajte spot naših glumaca o kome priča ceo svet! (VIDEO) “Ovu pesmu Tin je napisao sa 24 godine, i mislim da je posvetio.


The Black Widow - Alice Cooper (2) - Welcome To My Nightmare (CD, Album) (Not Just) Knee Deep Part 1 - Various - Dance Mania (CD) Too Soon, Too Late - Dirty Three - Cinder (CD, Album)

3 Replies to “Miki Jevremović / Voja Brajović - Biću Dobar, Neću Nikad Više ... / Tatina Pesma (Vinyl)”

  1. Miki Jevremović biografija i pesme. Rođen je marta godine u Beogradu, odrastao u Valjevu i već je kao srednjoškolac bio lokalna pevačka zvezda na igrankama. Došao je u Beograd na studije mašnstva, ali je nastavio sa pevanjem na igrankama i na radiju. Ubrzo, počeo je da snima ploče i Estimated Reading Time: 2 mins.

  2.  · Briljantni Voja Brajović recituje stihove pesme “Mojoj duši se žuri” (VIDEO) YouTube. Portal Leutarnet. subscribers. Subscribe. Mario De Andrade - Mojoj duši se žuri (govori Voja Brajović) Info. Shopping. Tap to unmute.

  3.  · Više sa Weba. Najgadnija scena u istoriji srpskog rijalitija: Ovako su Dalila i Dejan zgrozili javnost; Dragana o životu u dvorcu, otkrila i čime joj se deca bave: Da se ne lažemo, lepo je; Maja Nikolić oduševila nikad viđenom slikom sa zgodnim mužem, a povod je predivanEstimated Reading Time: 4 mins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This field can't be empty

You have to write correct email here, ex. [email protected]

BING